Vill du att din förlovningsring ska vara unik?

Är det så att ni har pratat om att förlova er och ska köpa förlovningsring? Eller är det en av er som tänker fria och därmed letar efter den perfekta ringen att fråga den stora frågan med? 
Förlovningsring i vitguld eller andra exklusiva material
Oavsett vilket, så är en förlovningsring viktig i hur den ser ut. Kanske ska ni satsa på en förlovningsring i vitguld? Eller vill ni ha ett helt annat material? Idag är det fullt möjligt att vara med och designa din egen förlovningsring. Bara man väljer rätt guldsmed. Kanske ni båda har en klar bild över hur era förlovningsringar ska se ut, eller bara små tankar och idéer? Tillsammans med Jewellery by Jenny kan ni skapa de ringar ni verkligen vill ha!

Var med och designa era förlovningsringar

När ni är med och designar era ringar så kan det vara en förlovningsring vitguld, eller en förlovningsring i vilket material eller utseende ni vill. Ni kan tillsammans med guldsmeden komma fram till hur ringarna ska se ut. Kanske du vill ha en viss stil från en ring och en till stil från en annan. Det går att hitta inspiration från färdiga ringar och kombinera dem till att bli en unik ring för förlovning. 

Om ni kontaktar Jewellery by Jenny så kan ni tillsammans med henne ta fram de ringar ni har drömt om och det efter hur er budget ser ut. Era förslag ritas upp och designas i CAD på datorn, så att ni ser hur de kan komma att se ut. Skisserna i CAD är fotorealistiska. Det gör att ni ser direkt om ringarna blir så som ni önskar dem!