Ta privat lån med MyLoan

Har du många privatlån som du betalar multum för? Många betalar mycket mer än vad de egentligen behöver på ett flertal lån och räntor. Detta kan du förändra om du tar ett större lån istället och löser dina gamla. Du kommer att ha mycket pengar över och slipper betala ränta på flera dyra lån. Istället betalar du enbart en ränta och amorterar på ett lån. För att ta ett privat lån krävs det att du har fyllt 18 år, samt är fri från betalningsanmärkningar och har en månadsinkomst på minst 10 000 kronor. Om dessa krav stämmer in på dig har du en god förutsättning för att kunna göra din ekonomi bättre än den är i dagsläget.

När du använder dig av MyLoan låter du bankerna kriga om dig samt ge dig det bästa erbjudandet på att samla dina privatlån till ett enda stort lån istället. Gå in dit redan idag.

Tänk på att inte göra för många kreditupplysningar!

Om du använder dig av länken gör man enbart en kreditupplysning på dig. Det kan nämligen vara förödande för din ekonomi att göra ett flertal kreditupplysningar då detta istället ser ut som att du har blivit nekad av många banker. När man gör enbart en upplysning kommer detta se bättre ut för din privatekonomi och även göra chanserna bättre för dig att ta ett lån även i framtiden. Du kan ta ett stort privatlån på upp till 400 000 kronor med en avbetalningsplan på 12 år. Detta ger dig en ränta på 3.85%. Det är väldigt lågt och gör att du i slutändan kommer att ha sparat mycket pengar.

Pengar som du betalar av på ränta gör nämligen ingenting för ditt själva lån att enbart betala ränta och inte amortera är i många fall förödande och du betalar ofta för någonting som du aldrig kommer att få glädje av. Ansök privat redan idag.