Smart belysning med Lutron

​Lutron, är ett märke, och en tillverkare av ljusstyrning. Företaget skapades på 1950-talet och det i New York. Det var en ung fysiker som stod bakom detta och det då han hade en fascination för att manipulera ljus på ett estetiskt sätt. 

Mannen hette Joel Spira och han skapade ett eget labb i sitt hem där han ville uppfinna en enhet som skulle kunna göra att var och en i sitt hem hade möjlighet att styra ljuset och dess intensitet. Detta var början av Lutron. 1959 kom den första ljusdimmern och 1961 startade Joel och hans fru Ruth Lutron Electronics. Resten är historia och idag har Lutron fler än 2700 patent inom ljusstyrning.

Installera Lutron i ditt hem

Om du är intresserad av Lutron och att styra ljuset på egen hand i ditt hem, så kan du kontakta Integration Design. De har jobbat med Lutron i 15 år och vet hur man ska installera det. Produkterna som kommer från Lutron är moderna i sin design, så väl som att de är lätta att hantera. De har dessutom en hög driftsäkerhet. 

​​​​Integration Design kan även hjälpa till med en mängd andra saker så som att göra ditt hem smartare, installera ljus, ljud och hemmabio-system. De jobbar även med konferensteknik och solskydd. Både privatpersoner och företag kan anlita Integration Design och det går utmärkt att få skräddarsydda lösningar på det du vill ha installerat. Det går även att kombinera flera av dem tillsammans för att skapa den perfekta enheten.​​