Satsa på en snygg antik kakelugn

En kakelugn är en vacker detalj i hemmet. Dels är den fin att titta på, men sedan är det även en grymt bra värmekälla. Förr i tiden fanns det en kakelugn i nästan varje hem, men under en period 1900-talets andra hälft så blev det så att säga modernt att riva ut dem. Idag har det åter igen blivit populärt att ha kakelugnar i sitt hem.

Den som vet med sig att det hus man bor i har haft en tidigare, kan enkelt installera en ny, då det ofta finns skorsten och annat kvar. Men det går även bra att installera från början om man säger. Hos Lindholm Kakelugnar finns det fina antika kakelugnar att välja mellan och du får även hjälp med installationen av den.

Kakelugnar i hemmet är en trevlig touch

En kakelugn i ditt hem gör det ombonat och varmt. Själva kakelugnen blir även en vacker möbel att titta på. Det finns moderna varianter av kakelugnar, men det allra vackraste är att köpa en antik modell. Hos Lindholm Kakelugnar finns det många olika typer av kakelugnar. De allra flesta är 100 år eller äldre. De finns i olika storlekar och färger och former.

Du kan kika in på deras sida för att få se bilder på många av dem och få inspiration till vad för kakelugn ni vill satsa på till ert hem. Tänk vad mysigt att tända upp den mörka höstkvällar eller kalla vintrar. Det ger en hög mysfaktor att ha en egen kakelugn i sitt hem så väl som att det gör hemmet varmt och skönt att vara i, oavsett vad det är för årstid och oavsett vad det är för väder.